Whatelse är ett shoppinguniversum med välkända märken och exklusiva produkter till unika priser. Som medlem får du stora rabatter, ett stort urval av exklusiva märken och snabb leverans.


Nej. Som medlem hos Whatelse tjänar du inga bonuspoäng. Däremot så kan vi precis därför erbjuda dig ännu större rabatter och besparingar på exklusiva varumärken - det tycker vi är den bästa bonusen man kan få.

Köpet betalas online med vanliga betalkort, som VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club och American Express.

Frakten är gratis när du handlar för mer än 1 500 kr. Handlar du för mindre så är frakten 49 kr, om inget annat anges i kampanjen.

Värdebevisen eller orderbekräftelsen på en vara skickas inom 24 timmar efter att villkoren för köpet är uppfyllda. För fysiska varor framgår leveranstid och fraktpriser av villkoren för den specifika kampanjen.

Om det uppstår ett fel eller problem med ditt köp hjälper Whatelse dig med att hitta en lösning. Du kan då kontakta vår kundservice på mejl: support@whatelse.se eller på telefon: +46 812 162 620.

Som utgångspunkt har du 14 dagars ångerrätt när du handlar på nätet. För fysiska produkter gäller de 14 dagar från det datum du mottager varan och för värdebevis är det från det datum du mottager det på mejl. Se våra fullständiga returregler i våra affärsvillkor.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på support@whatelse.se eller på telefon:  +46 812 162 620.