Gratis frakt på köp över 1 000 kr

FAQ

Vad är Whatelse?

Whatelse är ett shoppinguniversum med välkända märken och exklusiva produkter till unika priser. Som medlem får du stora rabatter, ett stort urval av exklusiva märken och snabb leverans.

Tjänar jag bonuspoäng när jag handlar?

Nej. Som medlem hos Whatelse tjänar du inga bonuspoäng. Däremot så kan vi precis därför erbjuda dig ännu större rabatter och besparingar på exklusiva varumärken – det tycker vi är den bästa bonusen man kan få.

Hur betalar jag?

Köpet betalas online med vanliga betalkort, som VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club och American Express.

Vad kostar frakten?

Frakten är gratis när du handlar för mer än 1 000 kr. Handlar du för mindre så är frakten 49 kr, om inget annat anges i kampanjen.

Hur länge ska jag vänta på min vara?

Värdebeviset eller orderbekräftelsen på en vara skickas inom 24 timmar efter att villkoren för köpet är uppfyllda. För fysiska varor framgår leveranstid och fraktpriser av villkoren för den specifika kampanjen.

Vad gör jag om min vara är trasig?

Om det uppstår ett fel eller problem med ditt köp hjälper Whatelse dig med att hitta en lösning. Du kan då kontakta vår kundtjänst på [email protected] eller +46 812 162 620.

Kan jag returnera en produkt?

Som utgångspunkt har du 14 dagars ångerrätt när du handlar på nätet. För fysiska produkter gäller de 14 dagar från det datum du mottager varan och för värdebevis är det från det datum du mottager det på mejl. Se våra fullständiga returregler i våra affärsvillkor

Vad gör jag om jag inte hittar svaret på min fråga här?

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på [email protected] eller på +46 812 162 620.

Close

Kundvagn (0)

Cart is empty Kundvagnen är tom.

Whatelse SE

din exklusiva kundklubb